LSV DÜKKAN BİR LÖSEV KURULUŞUDUR.
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

31 Aralık Günü Doğanlara Ne Hediye Alınır ?

31 Aralık Günü Doğanlara Ne Hediye Alınır ?
31 Aralık Günü Doğanlar İçin Alınabilecek En Güzel Hediyeler

Doğduğu gün ve ay insanın kişilik özelliklerini belirleyen en önemli etkenlerden biridir. Binlerce yıldır üzerine araştırmalar yapılan Astroloji Bilimi de insanların doğduğu gün – ay ve hatta saatin insanların kişisel özelliklerini , zevklerini belirlemede en önemli etkenlerden biri olduğunu ortaya koymuştur. Burçların bu kadar popüler olmasının altında yatan en büyük neden de insanoğlunun en bilinen ve bilinmeyen özelliklerini ortaya koymasıdır.
LSV Dükkan için hazırladığımız bu blog yazımızda 31 Aralık günü doğan birisinin kişilik özelliklerine bağlı olarak nasıl hediyelerden hoşlanacağı , 31 Aralık doğumlu olmanın zevklerini nasıl etkilediğini ve 31 Aralık doğumlu birisine ne tür hediyeler alırsak en doğru hediyeler almış olacağımızı ve doğum günü hediyesi alacağımız kişiyi mutlu edeceğimizi anlatacağız.
31 Aralık günü doğan birisi bilindiği üzere Oğlak Burcu olarak geçer. Oğlak Burcunun genel özelliklerine göz atacak olursak ;  Oğlak  Burçları Nazik, sevimli, güvenilir, kararlı, tutkulu, özenli, düzenli, sabırlı, disiplinli, katı görünüşlü, çok kesin tavırlı, tutucu., aşırı uçlarda yaşayan, kaprisli kişilikler olarak bilinirler. Bu Özelliklerin birçoğu Oğlak Burcu özellikleri olduğu için 31 Aralık doğumlularda da görünür.
Yukarıdaki özellikleri esas aldığımızda 31 Aralık günü doğanların en beğeneceği hediyeler için 

1- LSV DÜKKAN HEDİYELİK ÇİKOLATA
2- LSV DÜKKAN HEDİYELİK OYUNCAKLAR



Yukarıdaki linklerini verdiğimiz ürün kategorilerin içinde onlarca farklı ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerin içinde muhakkak seveceğiniz , hediye alacağınız kişinin zevklerine uygun ürünler olacaktır.
Birazda şuanda içinde bulunduğunuz sitemiz hakkında yazalım.
LsvDukkan.com online satış sitemiz bir LÖSEV ( Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı ) STK ( Sivil Toplum Kuruluşu ) olarak hizmet vermektedir. 1998 yılından bugüne kadar Binlerce kanser hastası çocuk ve bu çocukların ailelerine sağlık ve sosyal alanlarda hizmet vermektedir. LSV DÜKKAN internet sitemiz ve LSV DÜKKAN fiziksel mağazalardan yaptığınız alışverişler hem sizlere harika DOĞAL ÜRÜNLER olarak hem de kanserli bir çocuğun hayatına dokunuyorsunuz. Sadece bu özellik bile hediye vereceğiniz kişi için büyük mutluluk sebebi olacaktır.
Hadi bi hayal kuralım 31 Aralık doğumlu arkadaşınıza LSV Dükkan üzerinden alacağınız hediye öncelikle sizi mutlu edecek çünkü alacağınız hediye hem 31 Aralık doğumlu arkadaşınızı mutlu ederken aldığınız hizmetin arkadaşınızla beraber bir çocuğun da hayatına dokunduğunu bildiğiniz için sizi de çok mutlu edecektir.

Dünya da başka bir hediye var mı dır ?
HEM SİZİ MUTLU ETSİN
HEM HEDİYE VERECEĞİNİZ 31 Aralık DOĞUMLU KİŞİYİ MUTLU ETSİN
HEM DE BİR ÇOCUĞU MUTLU ETSİN

Ayrıca ;
 
Sadece kişilere değil Kurumlara da özel olarak hazırlanan LÖSEV SERTİFİKALARI ile Özel bir tarihe bağlı kalmadan sevdiklerinizi hediye sertifikalarla mutlu edebilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.