LSV DÜKKAN BİR LÖSEV KURULUŞUDUR.
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yeni Yıl

06-12-2022 16:00
Yeni Yıl
Yeni yılın en güzel, sağlıklı ve doğal hediyelerini sevdiklerinize verirken Lösemili Çocuklarımızın umutlarına destek olarak iyiliği bir paketten bir hayata ulaştırabilirsiniz. Yılbaşı için özenle hazırlanan, yaratıcı tasarımlarla ön plana çıkan söğüt ve kargi saplı el örgülü sepetlerimizi annelerimizin ellerinden sizlere ulaştırmak için üretiyoruz. İnce işçilik ile yapılan sepetçilik zanaatı ile de annelerimizin dikişlerini birleştiriyor, içerisine koyduğumuz eşsiz lezzetlerle doğal gıda ve özgün tasarımlarıyla hediyelik eşya ürünleriyle donatıp, her zevke hitap edeceğini umarak beğenilerinize sunuyoruz.
 
Sadece kendi ürettiğimiz doğal gıda ürünleri ve el yapımı hediyelik eşyalarımızla hazırladığımız sepetler dışında, yıl boyu kullanılabilecek ajanda, takvim gibi kırtasiye ürünlerimizle de oluşturduğumuz pek çok ürün çeşidi ile sıcak ve samimi hediyeleri hazır hale getiriyoruz.
Lösemili Çocuklarımızın sağlıkla yeni bir yıla girebilmesi için ailenize, çalışma arkadaşlarınıza, dostlarınıza ve sevdiklerinize yılbaşı koleksiyonumuzdan oluşan birbirinden ayrıcalıklı ve birbirinden leziz ürünler alabilir ve çocuklarımıza umut olabilirsiniz.
Bir paketten bir hayata iyiliğin dalga dalga yayıldığı bir yıl dileriz.
 
Hoş geldin 2024…
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.